Szent Bernát Idősek Otthona

2023. december 09. Szombat, ma Natália napja van

Tájékoztatás vendégétkezők részére

A Szent Bernát Idősek Otthona főzőkonyhája vendégétkezői részére 2021. január 11. napjától újra biztosítja az étkezést.

A koronavírus miatt az éthordóban történő étel elvitel lehetőségét továbbra sem áll módunkban biztosítani. Az étel kiadása egyszer használatos ételtároló dobozban történik, amely dobozok beszerzéséről intézményünk gondoskodik. Az étel díja mellett felszámolásra kerül az ételtároló dobozok költsége is, amely költség beépítésre került az étel díjába. Igényeiket ennek megfelelően szíveskedjenek jelezni intézményünk élelmezésvezetője felé. Tájékoztatom Önöket, hogy a kiadagolt, bedobozolt ételt az erre a célra kihelyezett asztalról tudják majd elvenni. Az épületbe egyszerre egy személy léphet be, aki köteles az orrot és szájat eltakaró maszkot viselni, a kihelyezett érintésmentes fertőtlenítőszer adagoló használatával kezet fertőtleníteni, majd az ételdoboz elvételét követően mihamarabb elhagyni az épületet.

Az ételosztásnál való sorban állásnál kérjük az 1,5 m távolság betartását! Várakozni kizárólag az épületen kívül, rendezett sorban lehet, amennyiben nincs várakozó, kérjük a csengőt használni!!

Tájékoztatom továbbá Önöket, hogy az étel elvitelére csak és kizárólag 11.00 órától 14.00 óráig van lehetőség, nem áll módunkban tárolni, épületen kívülre kihelyezni ételt, így kérjük Önöket, gondoskodjanak arról, hogy előbbiekben megjelölt időszakban kerüljön elvitelre az étel.

Zirc, 2020. december 29.

Takács Réka
igazgató

eredeti letöltése


tovább »
2021.01.05

Egészségügyi felszerelés adomány

A koronavírusos megbetegedés elleni küzdelmet segíti a Szent Bernát Idősek Otthonában az az adomány, melyet a közelmúltban vett át Takács Réka igazgatónő.

A Prefa Hungária Kft. képviseletében Nemere Judit ügyvezető és Virth Csaba helyi önkormányzati képviselő közös felajánlásként több százezer forint értékben adott át ózongenerátort, védőfelszerelést, maszkokat, overallokat az intézmény számára. Az igazgatónő arról tájékoztatta lapunkat, hogy az ápolást, gondozást nyújtó más bentlakásos szociális intézményekhez hasonlóan nekik is nagy erőpróbát jelentett a járvány elleni küzdelem.

A teljes cikk az alábbi linken érhető el: https://www.veol.hu/kozelet/helyi-kozelet/egeszsegugyi-felszerelest-adomanyoztak-a-zirci-otthonnak-4300390/

Forrás: veol.hu


tovább »
2021.01.05

A Katolikus Karitász karácsonyi üdvözlete

Köszönetnyilvánítás

A Szent Bernát Idősek Otthona igazgatójaként ez úton is szeretném megköszönni a Zirci Árpád-házi Szent Erzsébet Katolikus Karitász Csoport tagjai nevében Ulrich Józsefné csoportvezető és Csombor Mariann önkéntes által az idősek otthona lakói számára átadott karácsonyi csomagot.
 
Nagy öröm számunkra, hogy támogatták lakóinkat karácsonyi adományukkal, továbbá az adomány mellett az otthon valamennyi dolgozóját a mellékelt képeslapon a szeretetteljes szavakkal, köszönetnyilvánítással. A szeretet és odafigyelés kézzelfoghatóan megmutatkozik számunkra.
 
Köszönjük, és kívánunk a Zirci Árpád-házi Szent Erzsébet Katolikus Karitász Csoport valamennyi tagjának erőt, egészséget a további munkájukhoz, valamint Áldott Karácsonyi Ünnepeket és Békés Új Esztendőt!
Zirc, 2020. december 14.
Takács Réka
igazgató
 
 

tovább »
2020.12.16