Szent Bernát Idősek Otthona

2024. július 12. Péntek, ma Izabella, Dalma napja van

Személyes kapcsolattartás engedélyezett

Tisztelt Hozzátartozó!

Az Országos Tisztifőorvos Magyarország területén működő összes, szakosított ellátást nyújtó szociális intézmény vonatkozásában - az új koronavírus miatt 2020. december 18. napjától visszavonásig (42935-3/2020/EÜIG számú határozat szerint) látogatási, továbbá intézmény-elhagyási tilalmat rendelt el.

Fentiekre hivatkozva Intézményünkben jelenleg is látogatási és intézmény-elhagyási tilalom van érvényben visszavonásig!

A Szent Bernát Idősek Otthona (a továbbiakban: Otthon) – mivel az intézményben már Covid19 aktív beteg nincs - folytatni kívánja a megkezdett gyakorlatot, ennek megfelelően ismét biztosítja a személyes kapcsolattartás lehetőségét az otthon lakói és hozzátartozóik számára 2021. március 22. napjától kezdődően.


tovább »
2021.03.17

ELŐ színházi előadás

Tisztelgünk a Veszprémi Petőfi Színház dolgozói és színészei előtt, és köszönetünket fejezzük ki.

Köszönjük, hogy elhozták számunkra az ÉLŐ Színházat, amely ebben a rendkívüli helyzetben egy közös, felemelő élmény volt mind az előadóművészek, mind pedig a lakóink és dolgozóink számára. Ajándék volt mindannyiunknak. Szeretettel kívánunk a Veszprémi Petőfi Színház valamennyi színművészének, dolgozójának jó egészséget és sikereket!

A veol.hu is beszámolt az eseményről, facebook oldalunkon is megjelent.


tovább »
2021.02.24

Kapcsolattartás szüneteltetése

Tisztelt Hozzátartozó!

Az Országos Tisztifőorvos Magyarország területén működő összes, szakosított ellátást nyújtó szociális intézmény vonatkozásában - az új koronavírus miatt 2020. szeptember 7. napjától visszavonásig (42935-2/2020/EÜIG számú határozat szerint) látogatási, továbbá intézmény-elhagyási tilalmat rendelt el.

Fentiekre hivatkozva Intézményünkben jelenleg is látogatási és intézmény-elhagyási tilalom van érvényben visszavonásig!

A Szent Bernát Idősek Otthona (a továbbiakban: Otthon) tavalyi évben megkezdett gyakorlatát, amely során az intézményekben élők számára biztosítja
a személyes kapcsolattartás lehetőségét
az otthon lakói és hozzátartozóik számára,
2021. február 22. napjától
az intézményben egyes lakóink koronavírus fertőződésének érintettsége okán
visszavonásig szünetelteti!

Jelen járványügyi készültségben olyan feltételek biztosítása szükséges, melyek elsődleges célja a fertőzés terjedésének megakadályozása, ennek megfelelően lakóink védelme érdekében fentiekben jelzett kapcsolattartási formát szüneteltjük.

Csomagokat az eddigi gyakorlatnak megfelelően keddi és szombati napokon továbbra is fogadhatnak gondozottaink.

Kérjük a hozzátartozók együttműködését, csak és kizárólag a megadott napokon és olyan csomagokat küldjenek, melyek nem tartalmaznak romlandó élelmiszert!

A személyes kapcsolattartás biztosításának folytatásával kapcsolatban kérjük, figyeljék intézményünk honlapját, ahol a szükséges információkat közzé tesszük, továbbá lehetőség szerint e-mail formájában is küldünk tájékoztatást.

Szíves együttműködését megköszönve,

Zirc, 2021. február 18.

Takács Réka
Igazgató

hivatalos dokumentum: kapcsolattartas_szuneteltetese-20210222.pdf


tovább »
2021.02.18