Szent Bernát Idősek Otthona

2023. szeptember 21. Csütörtök, ma Máté, Mirella napja van

Látogatási rend változása

Tisztelt Hozzátartozók, Látogatók!

Az ország területén működő összes szakosított ellátást nyújtó szociális intézmény vonatkozásában 2020. december 18-án 42935-3/2020/EÜG. számon kiadott intézmény-elhagyási és látogatási tilalmat az országos tisztifőorvos az EMMI miniszterének jóváhagyásával 25710-1/2021EÜIG. számú határozatával visszavonta.

Fentiekre tekintettel a Szent Bernát Idősek Otthona vonatkozásában a látogatásra vonatkozó részletes szabályok betartása kötelező a látogatók, hozzátartozók részére az alábbiakban leírtaknak megfelelően:

A látogatás lehetősége védettségi igazolvánnyal rendelkező személy, továbbá védettségi igazolvánnyal rendelkező személy által felügyelt 18 év alatti személy részére biztosított.

A látogató a látogatáshoz való jogosultság igazolása érdekében köteles a védettségi igazolvány bemutatására.

Az idősek otthona ellátottjainak látogatói részéről szükséges a portaszolgálaton bejelentkezni, a védettségi igazolványt bemutatni, sorszámát bediktálni, a vagyonőr kérésére a személyi azonosságát igazolni.

Érkezéskor meg kell jelölni, kihez érkeztek látogatóba, a látogatás kezdő, valamint a távozás időpontja a portaszolgálaton rögzítésre kerül.


tovább »
2021.04.30

Személyes kapcsolattartás engedélyezett

Tisztelt Hozzátartozó!

Az Országos Tisztifőorvos Magyarország területén működő összes, szakosított ellátást nyújtó szociális intézmény vonatkozásában - az új koronavírus miatt 2020. december 18. napjától visszavonásig (42935-3/2020/EÜIG számú határozat szerint) látogatási, továbbá intézmény-elhagyási tilalmat rendelt el.

Fentiekre hivatkozva Intézményünkben jelenleg is látogatási és intézmény-elhagyási tilalom van érvényben visszavonásig!

A Szent Bernát Idősek Otthona (a továbbiakban: Otthon) – mivel az intézményben már Covid19 aktív beteg nincs - folytatni kívánja a megkezdett gyakorlatot, ennek megfelelően ismét biztosítja a személyes kapcsolattartás lehetőségét az otthon lakói és hozzátartozóik számára 2021. március 22. napjától kezdődően.


tovább »
2021.03.17

ELŐ színházi előadás

Tisztelgünk a Veszprémi Petőfi Színház dolgozói és színészei előtt, és köszönetünket fejezzük ki.

Köszönjük, hogy elhozták számunkra az ÉLŐ Színházat, amely ebben a rendkívüli helyzetben egy közös, felemelő élmény volt mind az előadóművészek, mind pedig a lakóink és dolgozóink számára. Ajándék volt mindannyiunknak. Szeretettel kívánunk a Veszprémi Petőfi Színház valamennyi színművészének, dolgozójának jó egészséget és sikereket!

A veol.hu is beszámolt az eseményről, facebook oldalunkon is megjelent.


tovább »
2021.02.24