Szent Bernát Idősek Otthona

2024. július 12. Péntek, ma Izabella, Dalma napja van

Ágoston Anita előadása

2021. szeptember 17-én 10 óra 30 perctől Ágoston Anita előadóművész nagysikerű, színvonalas előadásával szórakoztatta a Szent Bernát Idősek Otthona lakóit.

A közel egy órás színvonalas előadás során a művésznő hangja és megjelenése színházba varázsolta az időseket. Örökzöld, már-már klasszikusnak számító dallamokkal, ismert sláger dalokkal, operett dalokkal kápráztatta - és meg is énekeltette - a publikumot. Néhányan nem csak a közös éneklésbe kapcsolódtak be, hanem táncra is perdültek.

Művésznőt szeretettel várják vissza az otthon lakói egy újabb alkalommal.

Köszönjük az élményt a Szent Bernát otthon vezetőségének is.

KÉPEK


tovább »
2021.09.30

A Szent Bernát Idősek Otthonában 2021. szeptember 9.-én 10 órai kezdettel tartott zenés előadást a Frisson együttes.

A Frisson zenekar tagjai színesítették az idős korosztály napjait egy zenés délelőttel, legfőképpen táncdalokat játszottak, aminek nagy részét ismerték a lakók.

A zene hallatán örömteli pillanatokban volt részük, mosolyt csalt az arcukra, énekeltek, táncra perdültek.

Tartalmas, élmény dús délelőttön vannak túl.
Sok szép régi idők emlékei elevenedtek fel bennük ezáltal, amiből hosszasan tudnak táplálkozni.

A Frisson zenekarnak köszönjük, hogy vidámságot hoztak az otthon lakói számára, amelyre minden nap szívesen visszaemlékezünk!

KÉPEK


tovább »
2021.09.17

Látogatási rend változása

Tisztelt Hozzátartozók, Látogatók, más hozzánk érkezők!

Az ország területén működő összes szakosított ellátást nyújtó szociális intézmény vonatkozásában 2020. december 18-án 42935-3/2020/EÜG. számon kiadott intézmény-elhagyási és látogatási tilalmat az országos tisztifőorvos az EMMI miniszterének jóváhagyásával 25710-1/2021EÜIG. számú határozatával visszavonta, és az NNK aktuális koronavírus eljárásrendje, valamint az EMMI által kiadott 2021.06.23-tól érvényes eljárásrend, és a 31/2021 EMMI rendelet hatályos.

Fentiekre tekintettel a Szent Bernát Idősek Otthona vonatkozásában a látogatásra vonatkozó részletes szabályok betartása kötelező a látogatók, hozzátartozók, az idősek otthonába érkező bármely személyek részére az alábbiakban leírtaknak megfelelően:

A belépés lehetősége védettségi igazolvánnyal rendelkező személy, továbbá védettségi igazolvánnyal rendelkező személy által felügyelt 18 év alatti személy részére biztosított maszk használata nélkül.

Az érkező köteles a védettségi igazolvány bemutatására!!!

A belépés lehetősége védettségi igazolvánnyal NEM rendelkező személy részére biztosított MASZK HASZNÁLATÁVAL!!!

Az idősek otthonába érkezők részéről szükséges a portaszolgálaton bejelentkezni, a védettségi igazolványt bemutatni, sorszámát bediktálni, a vagyonőr kérésére a személyi azonosságát igazolni.

Érkezéskor meg kell jelölni, kihez érkeztek, az érkezés kezdő, valamint a távozás időpontja a portaszolgálaton rögzítésre kerül.

  • Továbbra is csak egészséges személy látogathat szociális intézményben lévő ellátottat!
  • Az intézménybe történő belépéskor mindenki számára kötelező a kihelyezésre került virucid, baktericid hatású Steripower automatikus érintésmentes kézfertőtlenítő készülék által adagolt kézfertőtlenítő szer használata, amelyet az épület minden szintjén a lépcsőházi ajtóval, a lifttel szemben találnak meg.

Az otthonban a látogatási idő délelőtt 9.00-11.00 óráig,
valamint délután 13.00 órától 17.00 óráig tart!!!

KARANTÉNBAN LEVŐ LAKÓ TOVÁBBRA SEM LÁTOGATHATÓ!!!

Az alagsorban levő konyha, mosoda területére a látogatók számára a belépés TILOS!!!

Zirc, 2021. július 8.

Takács Réka igazgató


tovább »
2021.07.09