Szent Bernát Idősek Otthona

2021. január 24. Vasárnap, ma Timót napja van

Tájékoztatás vendégétkezők részére

A Szent Bernát Idősek Otthona főzőkonyhája vendégétkezői részére 2021. január 11. napjától újra biztosítja az étkezést.

A koronavírus miatt az éthordóban történő étel elvitel lehetőségét továbbra sem áll módunkban biztosítani. Az étel kiadása egyszer használatos ételtároló dobozban történik, amely dobozok beszerzéséről intézményünk gondoskodik. Az étel díja mellett felszámolásra kerül az ételtároló dobozok költsége is, amely költség beépítésre került az étel díjába. Igényeiket ennek megfelelően szíveskedjenek jelezni intézményünk élelmezésvezetője felé. Tájékoztatom Önöket, hogy a kiadagolt, bedobozolt ételt az erre a célra kihelyezett asztalról tudják majd elvenni. Az épületbe egyszerre egy személy léphet be, aki köteles az orrot és szájat eltakaró maszkot viselni, a kihelyezett érintésmentes fertőtlenítőszer adagoló használatával kezet fertőtleníteni, majd az ételdoboz elvételét követően mihamarabb elhagyni az épületet.

Az ételosztásnál való sorban állásnál kérjük az 1,5 m távolság betartását! Várakozni kizárólag az épületen kívül, rendezett sorban lehet, amennyiben nincs várakozó, kérjük a csengőt használni!!

Tájékoztatom továbbá Önöket, hogy az étel elvitelére csak és kizárólag 11.00 órától 14.00 óráig van lehetőség, nem áll módunkban tárolni, épületen kívülre kihelyezni ételt, így kérjük Önöket, gondoskodjanak arról, hogy előbbiekben megjelölt időszakban kerüljön elvitelre az étel.

Zirc, 2020. december 29.

Takács Réka
igazgató

eredeti letöltése2021.01.05