Szent Bernát Idősek Otthona

2020. október 25. Vasárnap, ma Blanka, Bianka napja van

Tájékoztatás étkezők részére!

A koronavírus miatt lakóink védelme érdekében külsős étkezőink részére az étkezést 2020. szeptember 14. napjától az alábbiak szerint tudjuk biztosítani:


Fentiekben jelzett időponttól az étteremben történő étkezés lehetősége megszüntetésre kerül.
 
Azon étkezők részére, akik a továbbiakban is igénybe kívánják venni a szolgáltatást, szeptember hónapban saját éthordó felhasználásával elvitelre tudjuk biztosítani. Minden esetben csere éthordó biztosítását kérjük, melyet az étkezés előtti napon kell hozni és leadni a konyhai dolgozók részére (tehát szeptember 11-én már kérünk egy garnitúra éthordót leadni szíveskedjenek ahhoz, hogy az ételt kiadagolva hétfőn 11 órakor el tudják vinni).
Felhívom a figyelmet, hogy amennyiben időben nem biztosított a csere éthordó, nem áll módunkban aznap megtölteni azt.
 
Tájékoztatom Önöket, hogy a kiadagolt ételt az erre a célra kihelyezett asztalról tudják majd elvenni. Az épületbe egyszerre egy személy léphet be (szájmaszk viselése kötelező), majd az éthordó elvételét követően mihamarabb távoznia kell. Tájékoztatom továbbá Önöket, hogy az étel elvitelére csak és kizárólag 11.00 órától 14.00 óráig van lehetőség, nem áll módunkban tárolni, épületen kívülre kihelyezni ételt, így kérjük Önöket, gondoskodjanak arról, hogy előbbiekben megjelölt időszakban kerüljön elvitelre az étel. 
 
Ellátottaink érdekében köszönjük megértésüket!
 
Zirc, 2020. szeptember 11.
Takács Réka
igazgató
2020.09.11