Szent Bernát Idősek Otthona

2020. szeptember 19. Szombat, ma Vilhelmina napja van

Tájékoztatás étkezők részére

A koronavírus miatt 2020.március 12. napjától külső étkezőink részére az éthordóban történő étel elvitel lehetőségét nem áll módunkban biztosítani. 


Fentiekben jelzett naptól azon étkezők részére, akik a továbbiakban is igénybe kívánják venni a szolgáltatást, egyszer használatos ételtároló dobozban tudjuk biztosítani, amely dobozok beszerzéséről intézményünk gondoskodik. Tájékoztatom Önöket, hogy a kiadagolt, bedobozolt ételt az erre a célra kihelyezett asztalról tudják majd elvenni. Az épületbe egyszerre egy személy léphet be, majd az ételdoboz elvételét követően mihamarabb távoznia kell. Tájékoztatom továbbá Önöket, hogy az étel elvitelére csak és kizárólag 11.00 órától 14.00 óráig van lehetőség, nem áll módunkban tárolni, épületen kívülre kihelyezni ételt, így kérjük Önöket, gondoskodjanak arról, hogy előbbiekben megjelölt időszakban kerüljön elvitelre az étel. 

 

Tájékoztatom továbbá Önöket, hogy 2020. április 1. napjától az étel díja mellett felszámolásra kerül az ételtároló dobozok költsége is, igényeiket ennek tükrében szíveskedjenek jelezni intézményünk élelmezésvezetője felé.

 

Megértésüket, türelmüket köszönöm.

 

Zirc, 2019. március 11.

Hubert-Takács Réka

igazgató

 
2020.03.19