Szent Bernát Idősek Otthona

2020. május 31. Vasárnap, ma Angéla, Petronella napja van

Látogatási tilalom

Tisztelt Hozzátartozók, Látogatók!
Az Országos Tisztifőorvos Magyarország valamennyi bentlakásos szociális szolgáltatást nyújtó intézményében az új koronavírus miatt 2020. március 8-tól visszavonásig látogatási tilalmat rendelt el. 


Indoklás
 
2020. január 30-án az Egészségügyi Világszervezet az új koronavírus okozta járványt nemzetközi horderejű közegészségügyi-járványügyi szükséghelyzetté nyilvánította. 2020. március 8-ig már Magyarországon is több személynél diagnosztizáltak COVID-19 megbetegedést.
Az eddigi járványügyi adatok alapján a COVID-19 megbetegedés súlyos formája elsősorban az idős és/vagy egyéb betegségben szenvedőket érinti és a fertőzés járványügyi jellegéből adódóan a zártabb közösségekben, intézményekben képes gyorsan elterjedni és nagyszámú, súlyos, esetleg végzetes kimenetelű megbetegedést okozni. Az érintett, fokozott védelemre szoruló csoportba tartozó személyek a Magyarországon működő fekvőbeteg ellátó intézmények és bentlakásos szolgáltatást nyújtó szociális intézmények vonatkozásában látogatási tilalom került elrendelésre.
 
Fentiekre hivatkozva Intézményünkben látogatási tilalom van érvényben visszavonásig!
 
Gondozottaink érdekében köszönjük megértésüket!
Hubert-Takács Réka
igazgató
2020.03.11