Szent Bernát Idősek Otthona

2019. január 17. Csütörtök, ma Antal, Antónia napja van

Tudnivalók

Tisztelt Érdeklődők!


Tájékoztatom Önöket, hogy a hozzánk elhelyezés céljából jelentkezők előgondozási rendje átmenetileg az alábbiak szerint módosul:
A 2017. május 31-ét követően hozzánk beérkező jelentkezési lapok esetében a jelentkező lakó- vagy tartózkodási helyén az előgondozásra nem kerül sor a jelentkezést követő hónapban, mivel jelenleg a várólista nagyon hosszú, és mire a jelentkező bekerülne az idősek otthonába, már egészségi állapota és önellátási képessége jelentősen változik.
Természetesen az előgondozások továbbra is folyamatosan folynak majd, ahogy a várólista rövidülni kezd, és a beköltözésre valós esély mutatkozik.

Köszönjük megértésüket!

Zirc, 2017. május 15.

Szanyi Zsuzsanna Klára
Igazgató

 

Az idősek otthonába való jelentkezés nyilvántartásba vételének feltétele a jelentkezési lapok beküldése a jelentkező - vagy törvényes képviselője - aláírásával.

Az egészségi állapotra vonatkozó igazolást 1 példányban, az Értékelő adatlapot 2 példányban a háziorvos (kizárólag a mérőtábla háziorvos oszlopát) töltse ki, aláírásával és orvosi bélyegzővel lássa el!

A jelentkezés nyilvántartásba vétele után felvesszük a kapcsolatot a jelentkezővel, előgondozás időpontjának egyeztetése céljából.

Az előgondozás első szakaszában felkeressük a jelentkezőt a tartózkodási helyén, felmérjük a gondozási szükségletét, ismertetjük a megállapodás tartalmát és a házirendet.

Kérjük, hogy az előgondozást végzők részére egészségügyi állapotát igazoló iratait (kórtörténetek, zárójelentések, szedett gyógyszerek) készítse elő!

Az előgondozás során tájékoztatjuk arról, hogy felvehető e intézményünkbe, és a beköltözés gyakorlati feltételeiről is beszélünk. Amennyiben intézményünkben nem helyezhető el, állapotának megfelelő, más intézményt ajánlunk.

Psychiatriai és szenvedélybeteg ellátására nincs engedélyünk.

Intézményünk nyitott, építészeti megoldásainál fogva sem alkalmas zárt részleg létesítésére.

Otthonunk szobái saját bútorzattal elláthatók.

Az otthon személyes megtekintésére időpont-egyezetés után van lehetőség.